Pri objednávke nad 29 Eur dostanete knižný darček ZADARMO.

Hravý návrat do školy so Svojtkou

Začiatok školského roka s novými knihami pre deti

Prázdniny sú za nami a je čas vrátiť sa do školských lavíc. ✏️ Aby bol štart školského roka čo najhladší a pokiaľ možno pohodový, vybrali sme pre vás a vaše deti vhodné knihy a pracovné zošity, ktoré im pomôžu nielen adaptovať sa na zmenu režimu, ale aj im vo voľnom čase prinesú zábavné a hravé chvíľky. 😊  Prvé zvonenie tak bude radostným okamihom.

Stručné prehľady a ťaháky

Krátke, prehľadné a skladné tituly, ktoré ponúkajú všetko podstatné na jednom mieste. To sú stručné prehľady a ťaháky od Svojtky.

Napríklad taký ťahák Slovensko Prehľad zemepisu (nielen) pre školákov deťom prehľadne predstaví našu krajinu a jej zaujímavosti, zatiaľ čo Stručný prehľad anglickej gramatiky im pomôže pripomenúť si angličtinu bez bolestného namáhania pamäti. 🎒

Stačí letmý pohľad do prehľadných a farebných tabuliek na týchto listoch a razom sa školákom vedomosti znovu vybavia. Knižky sú ideálne pre rýchle zopakovanie a upevnenie znalostí. 📖

Ďalšie ťaháky a prehľady v našej ponuke:

strucne prehlady tahaky

Predškolské aktivity – Nová séria pracovných zošitov

Predškoláci si môžu hravo precvičovať svoje zručnosti vďaka novým pracovným zošitom Predškolské aktivity. Predškolské aktivity Logické úlohy rozvíjajú myslenie, zatiaľ čo Predškolské aktivity Čísla pomáhajú s prvými matematickými schopnosťami.

Špeciálna tužka s protišmykovou rukoväťou, ktorá je súčasťou balenia knihy, je skvelým nástrojom na zlepšenie jemnej motoriky a nácvik správneho držania tužky. ✍️ Na precvičovanie písania je vyložene zameraný tretí z tejto série nových titulov, a síce Predškolské aktivity Prvé ťahy.

predskolske aktivity

Písanky

Správne písanie je v škole kľúčom k úspechu. Zošit Pripravujeme sa na písanie pre predškolákov, naučí deti základné ťahy a čiary. Pre pokročilejších pisateľov je určená Písanka – veľký pracovný zošit pre prvú triedu, ktorý obsahuje komplexné aktivity na rozpísanie pre prváčikov.

Pri nácviku písania môžete s deťmi postupovať po malých krôčikoch s našimi Písankami v dieloch od 1 do 4:

Nezabudnite deti, a najmä prváčikov, pri dosahovaní čiastkových úspechov počas nácviku písania VEĽMI a ČASTO chváliť. Nie z každého musí byť nevyhnutne umelecký kaligraf, naučiť sa však správne písať je ale aj v dnešnej dobe klávesníc a displeja dôležitejšie, než si možno myslíte. Písanie rukou nielen že rozvíja jemnú motoriku, ale tiež posilňuje koncentráciu a pamäť. A vedieť sa sústrediť, to je dnes kompetencia k nezaplateniu!

škola, pisanie, pisanka

Nech matematika nie je strašiak

Matematika môže byť zábava, keď máte správne pomôcky k jej precvičovaniu! S pracovným zošitom KUMON Príprava do školky – Matematika se deti naučia základy počítania hravou formou. Okienková encyklopédia Pozri sa pod okienko – Nazri dovnútra matematiky zoznámi s fascinujúcim svetom čísel a geometrických tvarov. 🔢

matematika, pocitam, pocty, ratam

Koúzelné písanie na princípe Napíš a zmaž

Písať, kresliť alebo si len tak čmárať bez neporiadku a kopy papiera môžu vaše deti vďaka kúzelným knihám Napíš a zmaž. S Kúzelným písaním Čísla sa naučíte písať základné číslice. Rovnako tak si môžete precvičiť aj všetky písmená abecedy s knihou Kúzelné písanie Písmená.

Môžete ich mať aj so stierateľnou fixkou. Ak už máte doma fix, môžete si knihy zakúpiť za výhodnejšiu cenu. 🔄 U všetkého však platí, že toto písanie je vskutku čarovné, pretože fixku možno zo stránky jednoducho zmazať.

Ďalšie knihy s úlohami a aktivitami na princípe Napíš a zmaž:

Napis a zmaz, kuzelne pisanie, cisla, pisanka

Nech už vaše deti čaká vôbec prvý školský deň v živote, alebo sa vracajú po prázdninách do známych lavíc, s knihami od Svojtky bude začiatok školského roku plný zábavy, pripomenutie si známych vedomostí a objavovania nových. Ďakujeme, že ste si naše knižky našli aj po prázdninách, a prajeme vám i vašim deťom, aby ste úspešne vkročili do septembra, ktorý bude pre deti, rodičov a učiteľov plný úsmevov a radosti z učenia. 🎉