Pri objednávke nad 29 Eur dostanete knižný darček ZADARMO.

Na skok od vody – Mrknite na nové knihy a letné zľavy!

Nechceme vás rušiť na cestách za najlepšími júlovými kúpačkami, ale máme tu pár knižných noviniek, ktoré vám chceme predstaviť – bola by škoda, aby zapadli len preto, že je sezóna, ktorá skôr ako na čítanie láka k vodným radovánkam.

Počas letných výletov s deťmi by sa vám nové detské knihy od Svojtky mohli hodiť na skrátenie dlhej chvíle napríklad práve v pauze pred ďalším kúpaním. Tak šup na deku, uschnúť, obnoviť protiopaľovací náter a dolepiť pár samolepiek!

Zábava s kreslením a mazaním

Farma Nakresli a zmaž je ideálna kniha pre malých umelcov, ktorí sa chcú zlepšiť v držaní ceruzky. S pomocou stierateľného fixu a špeciálneho povrchu stránok môžu deti riešiť úlohy s domácimi zvieratami stále dookola. 🐄 Zábava na farme nikdy nekončí! Stačí do plážovej tašky pribaliť nejakú tú handričku na zotretie.

Z rovnakej série sú aj Silné stroje Nakresli a zmaž pre milovníkov traktorov, bagrov, 🚜 pretekárov a dokonca aj rakiet! Precvičovanie jemnej motoriky nikdy nebolo také jednoduché. S touto knihou so stierateľnou fixkou plnou úloh si deti môžu precvičovať kreslenie a písanie stále dookola. Ponúknite im aktivity plné motorov a hravého obťahovania a spájania!

Napíš a zmaž pracové zošity

Čo je v knižnom kufríku? Plno radosti!

Či už na záhrade alebo pri mori, tieto pracovné zošity v tvare kufríka, ktoré si vďaka držadlu môžete vziať všade sebou, budú vás aj vaše deti baviť! Nájdete v nich omaľovánky aj samolepky.

Môj kufrík Zvieratá zo záhrady

  • zošit na vyfarbovanie, navyše s množstvom samolepiek
  • zabaví deti na dlhé hodiny 🎨
  • praktické držadlo umožňuje vziať ho kamkoľvek so sebou
  • deti sa naučia nové slová a spoznajú zvieratá zo záhrady 🌼

Môj kufrík Zvieratá z mora

Podobne ako predchádzajúci zošit, aj tento prináša množstvo zábavy a vzdelania. Tentokrát sa deti zoznámia s morskými zvieratami. 🐠 Nechajte deti objavovať podmorský svet a rozširovať si slovnú zásobu. Tá od mora sa im najmä počas prázdnin bude hodiť!

Omaľovánky a samolepky

Kúzlo prázdnin: Večery prežiaria knihy so svetielkami

Čarovná Žiarivá kniha na dobrú noc plná svetielok na každej dvojstrane pomáha deťom zaspať. 🌟 Príbeh o medvedíkoch, ktorí počas prechádzky počítajú hviezdy na nočnej oblohe, je ideálny pre pokojné večery a postieľkové rituály pred spaním.

V knihe Sfúkni svetielka - Jednorožec Polárka oslávite narodeniny jednorožca v lese Priania a sfúknite svetielka na každej stránke. 🦄🎂 Kúzelný príbeh o jednorožcovi a jeho kamarátoch prinesie deťom radosť a pomôže im pripraviť sa na spánok.

Obe svetielkové novinky obsahujú milé príbehy – keď ich budete deťom predčítať pred spaním, budú na tieto zážitky s láskou spomínať.

Polárka jednorožec, kniha so svetielkami sfúkni Žiarivá kniha na dobrú noc so svetielkami

 Čo sa najlepšie hodí k vode? Predsa vodné omaľovánky!

Pozrite sa na celú našu kategóriu kníh s maľovaním vodou. Vašej pozornosti by nemali uniknúť novinky Maľovanie vodou Vlaky 🚂 a Maľovanie vodou Stavba 🏗️. Tie vedľa klasických vodných omaľovánok ponúkajú aj obľúbené úlohy typu hľadaj a nájdi.

  • Znovupoužiteľné omaľovánky, ktoré sa dajú vyfarbovať iba vodou, sú skvelou voľbou pre deti.
  • Maľovanie vodou Vlaky – téma vlakov a hľadanie skrytých obrázkov zaručia hodiny zábavy bez neporiadku.
  • Deti si precvičia motoriku, trpezlivosť a spoznávanie farieb.
  • V Maľovaní vodou Stavba sa deti môžu ponoriť do sveta stavenísk, hľadať schovaných pracantov a ich nástroje.
  • A to všetko s možnosťou opakovaného použitia!

A tiež sme rozšírili sériu vašich obľúbených vodných omaľovánok o: Maľovanie vodou - Dopravné prostriedky a Maľovanie vodou - Farma

malovanie vodou, vlaky, stroje, frama, dopravneprostriedky

Skvost pre najmenších čitateľov

Hádaj, ako veľmi ťa mám rád! je celosvetovo obľúbená séria príbehov o malom orieškovo hnedom zajačikovi a jeho oteckovi. Teraz vychádza aj ako priestorové leporelo s POP-UP prvkami. A nie tak hocijakými! Každé roztvorenie novej dvojstránky vám skutočne vyrazí dych. Príbeh učí deti vyjadrovať city a emócie. 💕 Knihy o zajačikovi a jeho oteckovi sú nielen poučné, ale aj krásne ilustrované a interaktívne. Lepšiu knihu pre rodičov a deti na spoločné čítanie nenájdete!

Tipy pre vás: Letné zľavy a HRA až do konca prázdnin!

Nemíňajte v lete za knihy viac, než je nutné. To si radšej s deťmi skočte ešte raz na zmrzlinu. 😛 Aby sa vám počas prázdnin lepšie nakupovalo, vybrali sme pre vás knihy so špeciálnymi letnými zľavami. Tituly od Svojtky za letné ceny môžete vyberať až do konca tohto slnečného ročného obdobia. ☀️ Nájdete medzi nimi knižky už od 2,50 €.

Zapojte sa do našej svojtkovskej letnej prázdninovej hry. Je to taká „etapovka“, ktorá vám každý týždeň prinesie jeden pracovný list. Môžete si ho vytlačiť, vyplniť a nájsť na ňom odpoveď na bonusovú otázku. Tá vám odhalí písmenko do tajničky! Keď budete usilovní a vyriešite celú tajničku, na konci vás čaká sladká odmena: zľava 30 % na nákup našich kníh. Pravidlá hry, listy na vytlačenie a inštrukcie nájdete V TOMTO ČLÁNKU. Začíname od 8. júla, ale naskočiť môžete kedykoľvek!

letne ceny Hra na celé leto, pdf pracovné listy

Prajeme vám príjemné leto a čítanie plné zážitkov s novými knihami od Svojtky! 📖✨