Biblia šéfkuchára - Ryby a morské plody

Kód: 32143
43,12 € –88 %
32143 fischMeer
43,12 € –88 % 4,90 € 4,45 € bez DPH
Na sklade (>5 ks)
Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom najrôznejších mušlí, slimákov, cez langusty, garnáty, krevety a morské ráčiky až po sépie a ježovky. Prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných a morských rýb je určený domácim labužníkom, ale prekvapí aj ambicióznych profesionálov hotelovej kuchyne najvyššej kvality. Vysoká úroveň odborného prístupu k publikácii je zaručená množstvom presných, názorných a detailných fotografií. Názorne objasňujú ako si s týmito delikatesami - všetkých druhov a spôsobov ich prípravy - poradiť v kuchyni i za stolom.

Dodatočné parametre

Kategória: Knihy pre dospelých
Hmotnosť: 1.85 kg
Téma: ostatné
Typ knihy: ostatné
Vek: 15+
ISBN: 80-7352-592-5
PCT: 32143
Počet stran: 320
Šířka: 230
Výška: 300
Rozměry: 230 x 300
Vazba: tvrdá väzba
Expedice: 2007-10-26

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Affiliate program